Sprøjtebeton, og betonstøbning i hele Danmark

Sprøjtebeton

Hos ms sprøjtebeton har vi mere end syv års erfaring med sprøjtebeton for både private og erhverv lige fra nordjylland til storkøbenhavn.

Det gør os til en ideel samarbejdspartner inden for byggebranchen, når der er brug for sprøjtebeton.

Kundekreds inden for sprøjtebeton

Sprøjtebeton har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder, og gennem årene har vi opbygget en bred kundekreds. Om det er elementfirmaet, der skal have sammenstøbt beton, om det er indvendige eller udvendige elementer, eller om det er noget helt tredje, kan vi levere løsningen i sprøjtebeton.

Vi har især stor erfaring med sprøjtebeton til parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, boligkomplekser, parkeringskældre og -huse samt indkøbscentre, og vi leverer professionel finish på alle opgaver.

Sådan bruges sprøjtebeton

Med brug af en betonpumpe, som blander betonen og pumper den ud gennem slange og pumpepistol i én arbejdsgang, kan vi levere sammenstøbning i højeste kvalitet.

Vores sprøjtebeton har en flydende og samtidig klæbende konsistens, hvilket får den til at flyde ud omkring jern og bøjler i fugen, men uden at flyde helt ud af væggen.

Datablad – marlon elementfugemørtel 35, 45, 60

Veludført betonstøbning tilbydes

Hos MS Sprøjtebeton lever vi op til vores navn, da vi har mere end syv års erfaring med sprøjtebeton lige fra Nordjylland til Storkøbenhavn. Altså er vi i byggebranchen den ideelle samarbejdspartner på netop dette område.

Vi er ligger tæt på Viborg, Roslev, Højslev og Skive og tilbyder både professionel betonstøbning og forskellige opgaver inden for elementbyggeri. Vi kan være behjælpelige med bl.a. flere former for elementmontage og binding af jern.

Betonstøbning for bred kundekreds

Vi har en meget bred kundekreds, som vi har opbygget gennem årene. Vi har nemlig stor erfaring med at levere diverse løsninger inden for sprøjtebeton til bl.a. parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, boligkomplekser, parkeringskældre og -huse samt indkøbscentre.

Med denne store erfaring fra diverse opgaver kan vi sikre vores kunder et flot og professionelt finish på hver betonstøbning. Dette kan vi garantere, da konsistensen af vores sprøjtebeton har en flydende og samtidig klæbende konsistens, hvilket sikrer, at den flyder helt korrekt ud – uden fejl. Dette betyder dermed en betonstøbning af den højeste kvalitet.